Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قشم، علی گل امینی عصر امروز با بیان این مطلب، اظهار داشت: سفر به جزیره لارک از اسکله شهید ذاکری شهر قشم به جز روزهای یکشنبه و دوشنبه در دو نوبت صبح ساعت 8 و بعدازظهر ساعت 17 برقرار است.

وی خاطرنشان کرد: اسکله شهید ذاکری قشم با دو ساعت افزایش فعالیت، از ساعت 6 صبح تا 24 نسبت به انتقال مسافران دریایی در مسیر قشم به بندرعباس اقدام خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گل‌امینی گفت: 34 فروند شناور ایمن و پیشرفته با سه هزار و 494 صندلی هر روز از ساعت 6 صبح تا 24 کار انتقال گردشگران دریایی در مسیر قشم به بندرعباس و بالعکس را برعهده دارند.

او بیان داشت: بلیط برای مسافرانی که از قشم قصد سفر به بندرعباس، جزایر هرمز و لارک دارند توسط 8 دستگاه کیوسک و 4 نیروی انسانی مستقر در اسکله شهید ذاکری صادرمی‌شود.

سرپرست شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه سازمان منطقه آزاد قشم گفت: هم اینک روزانه بیش از 4 هزار مسافر از بندرعباس وارد اسکله شهید ذاکری قشم می‌شوند و در ایام تعطیلات پایان سال و نوروز 1401 با توجه به فراهم بودن امکان پهلوگیری همزمان 8 شناور در اسکله‌های بندر شهید ذاکری، پیش بینی می‌شود روزانه بین 8 تا 9 هزار مسافر وارد این اسکله شوند.

او گفت: برای نخستین بار با استقرار کیوسک استعلام بانک ملت در اسکله شهید ذاکری قشم، با وارد کردن کد ملی مسافران استعلام آنان از درگاه اداره ثبت احوال دریافت می‌شود.

به گزارش فارس، سه تلفن ‌پاسخگو برای ارائه اطلاعات مورد نیاز گردشگران در اسکله شهید ذاکری با شماره‌های 35252544 (گویا)، 35252840 و 35225536 فعال است.

انتهای پیام/88050

 

منبع: فارس

کلیدواژه: جزیره قشم جزیره هرمز جزیره لارک تردد دریایی در قشم اسکله شهید ذاکری سفرهای نوروزی به قشم اسکله شهید ذاکری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۹۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم‌انداز رنگ‌رنگ ناسا از تنگه هرمز و دریای عمان / عکس

در ۸ فوریه ۲۰۲۴، ماهواره PACE ناسا به فضا فرستاده شد. کمتر از دو ماه بعد، یکی از مهندسان ناسا تصاویر زیبایی را به کمک حسگر اصلی ماهواره گردآوری کرد که به گفته خودش، تصویر دریای عمان در آن میان، عکس مورد علاقه اوست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جوزف نابل، با استفاده از OCI (ابزار رنگی اقیانوس) ماهواره PACE ناسا، داده‌های این تصویر را در ۱۷ مارس ۲۰۲۴ به دست آورد. نابل، مهندس سیستم‌های ابزار اصلی OCI، این تصویر را با استفاده از طول‌ موج‌های قرمز (۶۳۰ نانومتر)، سبز (۵۳۲ نانومتر) و آبی (۴۶۵ نانومتر) ساخته است. تصویر به گونه‌ای تنظیم شده که حتی جزئیات ریز آب را نشان دهد.

توجه داشته باشید که این، تصویری با رنگ طبیعی نیست؛ در واقع پرجنب‌وجوش‌تر و دقیق‌تر از آن چیزی است که چشمان ما می‌تواند درحالت عادی از این مناطق ببیند؛ در عین حال نباید فراموش کرد که تمام ویژگی‌ها کاملا واقعی است.

یکی از قابل توجه‌ترین ویژگی‌هایی که در تصویر می‌بینیم، شکوفایی فیتوپلانکتون‌ها است. وقتی شرایط مناسب باشد، جمعیت فیتوپلانکتون‌ها می‌توانند به شکل انفجاری رشد کنند و چیزی شبیه به شکوفه‌ای آن‌قدر بزرگ تشکیل دهند که از فضا هم دیده شود. دیگر کارشناسان ناسا بر این باورند که این تصویر زیبایی و پیچیدگی آن منطقه را برجسته می‌کند.

برای مشاهده عکس در ابعاد بزرگ، اینجا را کلیک کنید.

قسمت‌های سبز، نوتیلوکاها (Noctiluca scintilla) را نشان می‌دهد که نوعی از داینوفلاژله‌های دریایی هستند که سال‌هاست در این منطقه یافت شده‌اند. اگرچه نوتیلوکاها می‌توانند به طرز چشمگیری زیبا باشند، اما حضور آنها می‌تواند عواقبی برای زندگی جانوران اقیانوسی داشته باشد. باکتری‌ها با تجزیه فیتوپلانکتون مرده اکسیژن مصرف می‌کنند که می‌تواند باعث خفگی آبزیان منطقه شود.

در ده‌های اخیر، آب دریای عمان شاهد تغییروتحول گسترده‌ای بوده و دیاتوم‌ها (نوعی فیتوپلانکتون مهم برای زنجیره غذایی دریایی) جای خود را به نوتیلوکاها داده‌اند. برخلاف دیاتوم‌ها، نوتیلوکا می‌تواند در آب‌هایی که حاوی مواد مغذی محلول کمتری هستند، رشد کند. با این حال تعیین اینکه کدام گونه فیتوپلانکتون دقیقا در آب وجود دارد تنها با مطالعه نمونه‌های مستقیم آب امکان‌پذیر بوده است؛ اما با توانایی OCI برای تشخیص صدها طول‌موج نور، دانشمندان به زودی می‌توانند انواع فیتوپلانکتون‌ها را از فضا تشخیص دهند.

منبع: earthobservatory

۵۴۳۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904728

دیگر خبرها

  • چشم‌انداز رنگ‌رنگ ناسا از تنگه هرمز و دریای عمان / عکس
  • اختصاص ۱۰ درصد از تسهیلات استان قم به خانواده‌های ایثارگر
  • برق برخی مناطق یاسوج روز جمعه به مدت دو ساعت قطع می شود
  • تشییع پیکر شهید مهدی مزرئی نوده در بندرعباس
  • ببینید | اولین واکنش دولت رئیسی به خبر فروش خاک جزیره هرمز
  • طرح مطالعاتی جزایر لارک و بوموسی آغاز می شود
  • ◄ طرح مطالعاتی حوضچه جزیره لارک به زودی آغاز می شود
  • شبکه آبرسانی جزیره هرمز نوسازی می‌شود
  • دیدار مردمی معاون وزیر راه با اهالی جزیره لارک
  • ورود دادستانی برای تعیین تکلیف ۳۳۰۰ خودرو خارجی معطل در گمرک شهید باهنر